torsdag 6. oktober 2011

Nytt kurs: Kommunikasjonskunst

Hvordan oppnå gode resultater og få en bedre hverdag

  • Ønsker du å bli bedre til å nå frem når du snakker med andre?
  • Har du fått tilbakemelding om at du kan bli bedre til å lytte?
  • Har du opplevd situasjoner der du tenkte: «Hva skjedde nå?»
Kan du svare tja eller ja på ett av disse spørsmålene, og ønsker å bli litt bedre til å kommunisere, så delta på vårt kurs i kommunikasjonskunst. Du vil få:
  • trening på teknikker for effektfull kommunikasjon
  • økt bevissthet om hva som foregår i møte mellom mennesker
  • økt forståelse for hva som faktisk virker i kommunikasjon
Dette kurset er for deg som bruker kommunikasjon mye i jobben, og for deg som ønsker å bli enda bedre til å kommunisere på alle arenaer.

Kursledere er Berit Ovesen, Anne Helene Grøntoft og Elen Krohn Gjessing. Velg mellom å ta kurset på en dag eller over to kvelder:

Alternativ 1: dagtid
Fredag 28. oktober
kl 09.00-15.30

Alternativ 2: kveldstid (merk: nye datoer!)
Onsdag 2. november og onsdag 16. november
kl 17.00-20.00

Sted: Nedre Slottsgt 21, 4 etg, Oslo

Pris: kr 3500

Påmelding: Elen Krohn Gjessing, elen@alliansecoaching.no

Begrenset antall plasser. Meld deg på i dag!

Ved spørsmål ta kontakt med Berit Ovesen (932 16 529), Anne Helene Grøntoft (971 40 692) eller Elen Krohn Gjessing (950 74 902).

Vi brenner for bedre kommunikasjon og samhandling mellom mennesker.

Om kurslederne:

Berit Ovesen: sertifisert coach CPCC, ACC med ledelse og lederutvikling som spisskompetanse. Har erfaring som leder på alle nivå. 24 år som offiser i Luftforsvaret. I tillegg praksis fra sykehusledelse. Har erfart hva som fungerer og ikke funger, og hva kommunikasjon betyr for arbeidsmiljø og resultater.
Anne Helene Grøntoft: sertifisert coach CPCC, PCC med spisskompetanse innen personlig utvikling og kommunikasjon. Har siden 1992 jobbet med individuelle konsultasjoner, foredrag og kurs i både privat- og bedriftsmarkedet. Bakgrunn fra IT-bransjen. Utga nylig boken Vinn-vinn-kommunikasjon for bedre samspill og resultater privat og på jobb.Elen Krohn Gjessing: sertifisert coach CPCC, ACC med spisskompetanse på nye ledere. Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Har i mange år arbeidet med lederutvikling og organisasjonsutvikling i private og offentlige virksomheter. Har rådgivningserfaring fra statlig og kommunal sektor, bl.a. sykehus, og har arbeidet i grensesnittet mellom politikk og administrasjon. Fokuserer på kommunikasjon innad i grupper.

For mer informasjon om oss se www.alliansecoaching.no og www.corebeing.no.

Utskriftsvennlig versjon

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar